Alternatif müzik dünyasının yeni seslerinden, şarkı yazarı ve yorumcu Mahmut Çınar ile Türkiye’nin en önemli şarkı yazarlarından ve yorumcularından biri olan Hüsnü Arkan’ın birlikte seslendirdiği ‘Bul Beni’ adlı şarkının klibi yayınlandı. Garaj Stüdyo etiketiyle yayınlanan şarkının sözü ve müziği Mahmut Çınar‘a, düzenlemesi ise Efe Demiryoğuran‘a ait. İmkansız bir aşkın anlatıldığı dans sahneleriyle dikkat çeken video […]

Ayrılık, hüzün ve umut: “Bul Beni”

Alternatif müzik dünyasının yeni seslerinden, şarkı yazarı ve yorumcu Mahmut Çınar ile Türkiye’nin en önemli şarkı yazarlarından ve yorumcularından biri olan Hüsnü Arkan’ın birlikte seslendirdiği ‘Bul Beni’ adlı şarkının klibi yayınlandı.

Garaj Stüdyo etiketiyle yayınlanan şarkının sözü ve müziği Mahmut Çınar‘a, düzenlemesi ise Efe Demiryoğuran‘a ait. İmkansız bir aşkın anlatıldığı dans sahneleriyle dikkat çeken video klibi, sanatçının daha önce de birlikte çalıştığı Selçuk Demirci yönetti.

Şair Haydar Ergülen’in, “Yeni zamanların şehir ozanı” olarak tanımladığı Mahmut Çınar, kısa süre önce başladığı şarkı yazarlığı kariyerinde önemli adımlar atıyor. Henüz bir uzun çalar albümü bulunmayan Çınar’ın şarkıları, özellikle dijital mecralarda büyük ilgiyle karşılanıyor. “Bul Beni” ise, sanatçının güçlü söz yazma yönünün en güzel örneklerinden biri olarak öne çıkıyor.

Şarkıyı Hüsnü Arkan’la birlikte yorumlaması konusunda ise Çınar, “Kendimi çok şanslı hissediyorum. Hüsnü Arkan şarkıları yıllardır başucumdaki en önemli şarkılardır. Şimdi hayatımın köşe başlarında yeri olan bu büyük şarkı yazarı ve yorumcuyla bir şarkımı seslendiriyor olmanın büyük mutluluğunu yaşıyorum” diye konuşuyor.

Çınar ayrıca 10 şarkıdan oluşacak ilk albümü “Bul Beni“nin, yakın zamanda raflardaki yerini alacağının müjdesini veriyor.