DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Bugün seçimi helalinden kazanmış, başı dik, alnı açık 15 milletvekilimiz var" diyerek, "Biz hiç kimsenin hakkını yemedik, bunun içindir ki içimiz rahat" ifadelerini kullandı.

Babacan: Helalinden kazanmış 15 vekilimiz var, hiç kimsenin hakkını yemedik

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kurban Bayramı dolayısıyla sosyal medyadan yayımladığı mesajında seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Bir ay önce genel seçimlerle ilgili takvimi tamamladıklarını ve seçimden bugüne partisinin tüm kademelerinde seçim sonuçları üzerinde titizlikle çalıştıklarını belirten Babacan, "Önümüzdeki süreçte partimizin çalışmalarını hangi alanlara yoğunlaştırmamız gerektiğini, hatalarımızı, eksiklerimizi masaya yatırdık. Bayramdan hemen sonraki hafta, gruplar halinde 3 gün sürecek kapsamlı toplantılar yapacağız. Yerel seçimler ve sonrası ile ilgili hazırlıklarımızı, partimizin yetkili organlarında detaylı bir şekilde değerlendirmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Babacan, şunları kaydetti:

"Seçim kampanyası boyunca kimseye yalan söylemeyen, kamu malını kullanmayan, dosdoğru çalışan güçlü bir teşkilatımız var. Seçimi kazanamadık, bunun için gereken öz eleştiriyi, muhasebeyi yapmaktan kaçınmıyoruz, kaçınmayacağız. Ama şunu gönül rahatlığıyla ifade ediyorum ki, biz hiç kimsenin hakkını yemedik, bunun içindir ki içimiz rahat."

Babacan ayrıca, "Bugün seçimi helalinden kazanmış, başı dik, alnı açık 15 milletvekilimiz var" ifadelerini kullandı.