MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Derhal ve gecikmeksizin kapatılmalıdır. Yöneticileriyle ilgili adli işlem yapılmalıdır" ifadeleri ile hedef aldığı Türk Tabipleri Birliği'ne sosyal medyadan destek geldi. Kullanıcılar 'İyikiTTBvar' etiketine yaptığı paylaşımlarda TTB'nin yalnız olmadığını vurguladı.

Bahçeli'nin hedef aldığı Türk Tabipleri Birliği'ne sosyal medyadan destek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hedef gösterdiği Türk Tabipleri Birliği'ne (TTB) sosyal medyadan destek geldi.

Sosyal medya kullanıcıları 'İyikiTTBvar' etiketi ile TTB'ye destek verdi. Kullanıcılar, paylaşımlarında TTB'nin yalnız olmadığını vurguladı.

KILIÇDAROĞLU: TTB'YE ŞÜKRAN BORÇLUYUZ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bahçeli'nin hedef aldığı TTB'ye destek verdi.

Twitter hesabından açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Kovid-19 salgınıyla mücadelenin ön safında yer alıp, gece-gündüz demeden, sevdiklerine hasret kalarak halk sağlığı için çalışan tüm sağlık emekçilerine, onların haklarını her ortamda savunan Türk Tabipleri Birliği'ne şükran borçluyuz. İyi ki varsınız!" dedi.

BAHÇELİ NE SÖYLEMİŞTİ?

Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Devlet Bahçeli, TTB'yi hedef aldı.

"Çağrım şudur: Türk Tabipler Birliği, bugünkü hassas dönemde, insan ve toplum sağlığı hakkında asılsız şaibe ve şüpheleri körüklemektedir" iddiasında bulunan Bahçeli, "Bu nedenle sadece adında Türk bulunan Tabipler Birliği derhal ve gecikmeksizin kapatılmalıdır. Yöneticileriyle ilgili adli işlem yapılmalıdır" ifadelerini kullandı.

"Siyah kurdele takan-takmayan ayırımı hastanelerde vasat bulursa muhtemel gelişmeler hakkında bir fikri olan var mıdır?" diyen Bahçeli, "Türk Tabipler Birliği Korona kadar tehlikelidir, tehdit saçmaktadır. Üstelik, hükümete yönelik 'Yönetemiyorsunuz, ölüyor,tükeniyoruz' eylemi haince bir tertiptir" dedi.