Bakan Eroğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Adalet Yürüyüşü sırasında çekilen ve basına yansıyan atletli fotoğrafı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Eroğlu, fotoğrafa ilişkin, "Bir muhalefet liderine yakıştıramadım yani doğrusunu isterseniz. Böyle atlet ile algı yönetmek mümkün değil. Yani millet onu yemez yani” yorumunu yaptı.

Bakan Eroğlu'ndan 'atlet' yorumu: Böyle algı yönetmek mümkün değil

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Büyük Taarruz ve Zafer Haftası’nın 95. yıl dönümü kutlamaları kapsamında memleketi Afyonkarahisar’a geldi. Eroğlu, burada partisinin il başkanlığındaki basın toplantısına katıldı.


"ATLET İLE ALGI YÖNETMEK MÜMKÜN DEĞİL"
Bakan Eroğlu, basın mensubunun Kılıçdaroğlu’nun atletli fotoğrafı ile ilgili devam eden polemiği hatırlatması üzerine açıklamalarda bulundu. Fotoğraf ile Kılıçdaroğlu’nun atletle algı yönetimi yapmaya çalıştığını söyleyen Eroğlu, “Sayın Kılıçdaroğlu’nun atlet ile fotoğraf çektirmesi o hazırlanmış bir senaryo yani ben buna inanıyorum. Bilemiyorum bir muhalefet liderine yakıştıramadım yani doğrusunu isterseniz. Bu konuda fazla söylenecek bir şey yok. Biraz bu işler ciddiyet gerektiriyor diye düşünüyorum yani. Böyle atlet ile algı yönetmek mümkün değil. Yani millet onu yemez yani” diye konuştu.

(İHA)