Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, karantina altında tutulan yurttaşlarla ilgili güncel verileri açıkladı. 67 bin 547 kişinin karantina sürecinin bittiğini bildiren Kasapoğlu, 9 bin 700 yurttaşın ise hala gözlem altında olduğunu aktardı

Bakan Kasapoğlu: 9 bin 700 kişinin karantina süreci devam ediyor

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yurt dışından gelenlerin 14 günlük karantina süreçlerini geçirdikleri 76 ildeki yurtlarda 9 bin 700 yurttaşın gözlem altında bulunduğunu, 67 bin 547 kişinin ise evlerine gönderildiğini açıkladı.

Bakan Kasapoğlu, yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlarda sürdürülen çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

76 ildeki bakanlık yurdunda halen 9 bin 700 yurttaşın bulunduğu bilgisini veren Kasapoğlu, yurtlarda yeni gelen misafirleri ağırlamayı sürdürdüklerini kaydetti.

SON 24 SAATTE 422 KİŞİ KARANTİNA ALTINA ALINDI

Bakan Kasapoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanı'mızın talimatlarıyla, dünyanın farklı yerlerinden gelen yeni misafirlerimiz, yurtlarımıza giriş yapıyorlar. Son 24 saatte 422 yeni misafirimiz geldi. Onların da bu 14 günlük süreyi hayırlı bir şekilde atlatarak, ramazan sonrasında aileleriyle birlikte olmalarını sağlamak en büyük dileğimi." şeklinde konuştu.

67 BİN 547 KİŞİNİN KARANTİNA SÜRECİ SONA ERDİ

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bugüne kadar 67 bin 547 kişinin ise karantina sürecini tamamlayarak evlerine uğurlandığını aktardı.

AA