Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'de acil servis bölümünde görev yapan hekim M.S.D ve güvenlik görevlisine saldıran M.K. isimli kişi gözaltına alındı.

Bakırköy'de doktora saldıran kişi gözaltına alındı

İstanbul'da Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde saldırgan M.K.'nın doktor M.S.D. ve güvenlik görevlisi T.Ö.'yü darbettiği anlar görülüyor. Olay sonrasında M.K. gözaltına alındı.

DHA'nın aktardığı bilgilere göre, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servis bölümünde saat 18.00 sıralarında meydana geldi. M.K., acil servis kapısı önündeki şeridi geçmek istedi. Daha sonra güvenlik görevlisi M.K.'ya beklemesi gerektiğini söyledi. Güvenlik görevlisi ile M.K. arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında M.K.'nin güvenlik görevlisine tokat attığı, olaya müdahale etmek isteyen acil serviste görevli doktor M.S.D'yi de darbettiği belirlendi. Olayın ardından M.K. gözaltına alındı.

Saldırı anı hastanede bulunan bir yurttaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüde M.K. isimli kişinin "Hepinizi gömmezsem adam değilim" dediği görüntülendi.