Balaban sanatçıları İzmir’de buluştu

Yağmur Beril VAROL

Karaca Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluşan ‘Balaban Sanatçıları İzmir Buluşması’nda yağlı boya tablo, akrilik, karışık teknik, metal, heykel ve mermer çalışmalarının da yer aldığı sergi açıldı.

Açılışa Konak Belediye Başkanı adına Meclis Üyesi Ulvi Puğ, Kızılay İzmir Şube Başkanı Kerem Baykalmış, Konak Kültür Müdürü Abdullah Tunalı, Ege Koop Başkanı Hüseyin Aslan, sanatçılar ve sanatseverler katıldı.


Kaya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaya, yaptı. Kaya “Grup olarak kentimizde her ay yeni bir sanatsal organizasyon düzenlemenin mutluluğu içindeyiz. Amacımız, İzmirlileri sanatçılarla ve eserleriyle tanıştırmaktır. Bu bağlamda ülkemizdeki sanat aktivite programlarında yer almayı hedefliyoruz” dedi.
Karaca Kültür Merkezi Sanat Yönetmeni Meryem İpek, İzmirlileri heyecanlandıracak, mutlaka her sanatseverin görmesi gereken butik fuar tadında bir projeye imza atmanın mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi. İpek, “İzmir’de sanatın simgesi haline gelen bir kültür merkezini temsil etmekten onur duyuyorum” diye konuştu.