Gazeteci Barış Yarkadaş, kendisine "HDP sever Barış Efendi" diye seslenen Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'ye "Fırıldak Kubi’yi de geçtin" yanıtını verdi.

Barış Yarkadaş ile Mehmet Ali Çelebi arasında atışma: Fırıldak Kubi'yi de geçtin

Gazeteci Barış Yarkadaş, geçen yıl CHP'den istifa edip Memleket Partisi'ne katılan, bu yıl da Memleket Partisi'nden istifa eden bağımsız milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin AKP'ye katılacağını söyledi. Çelebi, yoluna bağımsız milletvekili olarak devam edeceğini belirtti.

Yarkadaş'ın Mehmet Ali Çelebi'nin eski tweetlerini sildiğini paylaşması üzerine Çelebi, "Senin yalanlarını ispatlayıp rezil edeceğim HDP sever Barış Efendi... Özür dileyeceksin.Delilleri ve canlı şahitleriyle rezil olacaksın gazeteci bozuntusu.." sözleriyle tepki gösterdi.

Çelebi'nin tweetini alıntılayan Yarkadaş da "Fırıldak Kubi’yi de geçtin… Gezmediğin kapı kalmadı. İçine düştüğün rezil durumu bana saldırarak örtemezsin. Sana cevabımı bu gece saat 20.30’da TV100'de‘de vereceğim. Ekran açık. Gel katıl programa ve Berkin tweetini neden sildiğini gözlerime bakarak anlat.." paylaşımını yaptı.

Çelebi Yarkadaş'a, Millet İttifakı'na yönelttiği 20 soruyu yöneltti, "Gazeteci bozuntusu bu sorulara da cevap versene yüreğin yetiyorsa... HDP'li abilerin izin vermez sen de cevaplayamazsın..." dedi.

"BAKALIM DAHA NE KADAR KÜÇÜLECEK"

Yarkadaş son paylaşımında, "Verdiğim cevap sonrası bu twiti de sildi. Sile sile gidiyor…Bakalım daha ne kadar küçülecek… Tweeti sildiğinin belgesi.." ifadesini kullandı.

Bunun üzerine Çelebi de "Stockholm sendromu! 40 bin evladımızın katillerine sadece iktidarı değiştirmek uğruna ses edememektir. Kumpasları yeniden kurgulayan, açıkça Fetöye alan açıp can vereceklere cephe alamamaktır. Sayın Öcalan denilen kanallarda boy göstermektir. Hepsiyle mücadeleye devam!" paylaşımını yaptı.

baris-yarkadas-ile-mehmet-ali-celebi-arasinda-atisma-firildak-kubi-yi-de-gectin-1049697-1.