İstanbul Başakşehir'de trafik kazası sonrası tartıştığı ambulans şoförünü kolundan bıçakla yaraladığı gerekçesiyle gözaltına alınan kişi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Başakşehir'de tartıştığı ambulans şoförünü yaralayan şüpheli serbest bırakıldı
Fotoğraf: DHA

Başakşehir'de, 3 Ocak'ta, özel ambulans ile otomobilin karıştığı trafik kazasında ambulans şoförünü kolundan yaralayan ve hakkında 'silahla basit yaralama' suçundan işlem yapılan Zekiye K. serbest bırakıldı.

3 Ocak'ta Zekiye K. ile kendisine çarptığını iddia ettiği ambulans şoförü Bayram E.'nin karıştığı kaza sonrası çıkan kavgada Zekiye K., Bayram E.'yi bıçakla hafif yaraladı. Zekiye K. daha sonra yanındaki arkadaşı Çağla N.K. ile olay yerinden uzaklaştı.

Kavga görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasının ardından Zekiye K. ve Çağla N.K'yi gözaltına alındı.

İşlemleri tamamlanan şüphelilerden Çağla N.K. emniyetten, Zekiye K. ise sevk edildiği Küçükçekmece Adliyesi'nden serbest bırakıldı.

Öte yandan Bayram E.’nin şüpheli Zekiye K.’den şikayetçi olmadığı öğrenildi.

BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yapılan yazılı açıklamada, 3 Ocak'ta Bayram E. idaresindeki ambulansın şüpheli Zekiye K.'nin kardeşinin kullandığı araca arkadan çarptığı belirtilerek, şüpheli Zekiye K'nin araçtan inerek elinde bulunan bıçakla müşteki ambulans şoförünü kolundan yaralaması olayının öğrenilmesi üzerine, şüpheli hakkında "silahla tehdit, silahla basit yaralama ve hakaret" suçlarından soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

(AA-İHA)