Bavul yazarları Bozcaada'da okurla buluşuyor

Türkiye’nin en çok okunan kültür - sanat ve edebiyat dergilerinden Bavul, yazarlarını Bozcaada Kitap Fuarı’nda ada halkı ve misafirler ile buluşturacak. 15 Temmuz Cuma akşamı saat 20.00’da gerçekleşecek imza günü ve söyleşiye, araştırmacı gazeteci ve son zamanlarda yaptığı haberler ile tartışma programlarının vazgeçilmezi olan İsmail Saymaz, BirGün gazetesinden Bavul Dergi yazarı Barış İnce ve "Erdal Bakkal” karakteri ile tanınan, son zamanlarda adından sıkça bahsedilen tiyatrocu Cengiz Bozkurt katılacak.

Bavul Dergisi’nden Ümit Bektaş, Bozcaada Haber’e yaptığı açıklamada, tüm ada halkının ve misafirlerin imza gününe ve söyleşiye davetli olduğunu ifade etti.

Bünyesinde Türkiye’nin en önemli sanatçılarını, gazetecilerini, yazarlarını ve oyuncularını barındıran Bavul Dergisi’nin Bozcaada’da zaman zaman imza ve söyleşi etkinliklerinde bulunması bekleniyor.

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında ilk sayısını çıkartan ve son olarak 10. sayısı çıkan Bavul Dergisi’nde, Nejat İşler, Cengiz Bozkurt, İsmail Saymaz, Emre Kongar, Ataol Behramoğlu, Özgür Mumcu, Gupse Özay, Cansel Elçin, Haydar Ergülen, Küçük İskender ve Barbaros Şansal gibi daha birçok ismin yazıları yer alıyor. (Bozcaada Haber)