Suudi Arabistan'ın Al Ittihad takımı, Real Madrid'in süper yıldızı Karim Benzema'ya akıl almaz bir transfer teklifi sundu. Benzema'nın hafta sonuna kadar kararını vereceği belirtiliyor.

Kaynak: Haber Merkezi
Benzema'ya Suudi Arabistan'dan 200 milyon Euro'luk teklif

Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Karim Benzema'ya Suudi Arabistan'dan akıl almaz bir teklif geldi. 35 yaşındaki oyuncuyla 2 yıllık sözleşme imzalamak isteyen Al Ittihad, gazeteci Fabrizio Romano'nun ulaştığı bilgilere göre bonus ödemelerle yıllık 100 milyon Euro'ya ulaşan bir teklif önerdi.

Benzema'nın Real Madrid ile sözleşmesi 30 Haziran'da sona eriyor. Real Madrid ile Benzema'nın en az 1 yıl daha sözleşme uzatmasına kesin gözüyle bakılırken Suudi Arabistan'dan gelen çılgın teklifin Benzema'nın aklını karıştırdığı ifade ediliyor. Benzema'nın hafta sonuna kadar karar vermesi bekleniyor.

Benzema geride bıraktığımız sezonda Real Madrid'den 17 milyon Euro kazanmıştı. Madrid'in önümüzdeki sezon için Cezayir asıllı Fransız futbolcuya ne kadar teklif ettiği henüz bilinmiyor.

Al Ittihad, bu sezon Ronaldo'nun forma giydiği Al Nassr'ı geride bırakarak şampiyon oldu. 

Benzema Suudi Arabistan'a gitmesi halinde Madrid ekibi Benzema'dan bonservis bedeli kazanamayacak. Özellikle Cristiano Ronaldo takımdan ayrıldıktan sonra performansını giderek yükselten Benzema, geçen sezon yılın futbolcusu seçilmişti.

Benzema bu sezon ise tüm kulvarlarda çıktığı 41 maçta 29 gol kaydetti.