Bertuğ Cemil'den yeni şarkı: 'Gülümse'

Şarkıcı Bertuğ Cemil’in yeni tekli çalışması “Gülümse” müzikseverlerle buluştu.

Bertuğ Cemil, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim” sözlerine atıfta bulunarak en karanlık zamanlarda bile değişimi arzulamanın, onun için emek vermenin önemini yeni şarkısıyla dile getirdi.

Bertuğ Cemil imzası taşıyan şarkının klip yönetmenliğini ve senaryosunu üstlenen İpek Erdem, aynı zamanda kamera karşısına geçti. Kamera karşısında Erdem’e “Off Beat” ekibi eşlik etti.

İstanbul’da çekilen klibin görüntü yönetmenliğini ise Ömer Coşkun yaptı.

İpek Erdem şarkı hakkında “Gülümse, günümüzde genel olarak insanların mutsuzluğuna karşı hayatın devam ettiğini müzik ile ruhumuza derinden işleyen bir şarkıdır" derken, klip hakkında ise “Bence clownesk yazım ve oyunculuk ‘Gülümse’ için olabilecek en tatlı iletim şekliydi” değerlendirmesini yaptı.

Yeni tekli “Gülümse”nin davul kayıtları İstanbul’da Celal Avcı Drum Studio’da, vokal ve gitar kayıtları ise Zoom üzerinden bağlanarak Reha Omayer tarafından Bertuğ Cemil’in Londra’daki evinde yapıldı. Diğer enstrümanlar Omayer ve Cemil tarafından midi olarak programlandı. Teklinin kapak tasarımını ise Esra Candan Sağınç üstlendi.

Londra'da yaşayan ve sahne almaya devam eden Bertuğ Cemil’in yeni teklisi “Gülümse” MEYPOM etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında.