Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş sahasında Adana Demirspor'u 1-0 mağlup etti.

Beşiktaş evinde tek golle kazandı

Süper Lig'in 16. hafta mücadelesinde Beşiktaş sahasında Adana Demirspor'u konuk etti. Vodafone Park'ta oynanan karşılaşmayı siyah-beyazlı ekip 1-0 kazandı.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü 14. dakikada Masuaku kaydetti.

Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 26'ya yükseltirken Adana Demirspor, 27 puanda kaldı.

Beşiktaş gelecek haftayı bay geçecek. Adana Demirspor ise sahasında İstanbulspor'u konuk edecek.

JOSEF KADROYA DÖNDÜ

Beşiktaş’ın tecrübeli oyuncusu Josef de Souza, Adana Demirspor maçıyla birlikte yeniden orta sahadaki görev bölgesine geçti. Son olarak Galatasaray ile deplasmanda oynanan lig maçında forma giyen Josef, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Serik Belediyespor ve Şanlıurfaspor maçlarının yanı sıra geçen haftaki Gaziantep FK maçında da görev yapmamıştı.

DELE ALLI KULÜBEDE

Beşiktaş’ın İngiliz futbolcusu Dele Alli, Adana Demirspor maçına da yedek kulübesinde başladı. Ziraat Türkiye Kupası’nda Şanlıurfaspor maçının 29. dakikasında oyundan alınan ve kulübeye gelirken taraftarların protesto ettiği Dele Alli, Galatasaray ve Gaziantep FK maçları sonrası Adana Demirspor maçında da on bir kişilik kadroya giremedi.

TAYYİP TALHA ESKİ TAKIMINA KARŞI

Beşiktaş’ın sezonun başlamasından sonra Adana Demirspor’dan kadrosuna kattığı Tayyip Talha Sanuç, ilk kez eski takımına karşı görev yaptı. Siyah-beyazlı oyuncu, karşılaşma öncesi eski takım arkadaşlarıyla ve Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile hasret giderdi. Tayyip Talha, sezonun ilk 5 haftasında Adana Demirspor’da görev yapmıştı.