Bill Cosby'den 'ilaç' itirafı!

Cinsel tacizle suçlanan Cosby Ailesi'nin babası rolüyle Türkiye'de de tanınan ABD'li ünlü komedi oyuncusu Bill Cosby, kadınlara vermek üzere yatıştırıcı ilaç aldığını kabul etti. Cosby'nin 2005'te kendisini cinsel tacizle suçlayan bir kadının başvurusu üzerine açılan hukuk davası sırasında bu itirafı yaptığı ortaya çıktı. Cosby'e karşı açılan cinsel saldırı suçlamalarının çoğu zaman aşımı nedeniyle düşmüş durumda.

AVUKATLAR: KADINLAR İLAÇLARI İRADELERİYLE ALDI
BBC Türkçe'de yer alan habere göre; 2005 yılındaki duruşmada verdiği ifadede, 1970'li yıllarda Quaaludes isimli ilacı seks yapmak istediği kadınlara vermek amacıyla aldığını söylüyor. Tutanaklarda Cosby şu ifadeleri kullanmış: "Las Vegas'ta Bayan T. ile tanıştım. Sahne arkasında benimle buluştu. Ben ona Quaaludes verdim sonra da seks yaptık"

Cosby'nin avukatları Cosby'ye suçlamalarda bulunan kadınların en az ikisinin ilacı kendi iradeleriyle aldığını söylüyor.

Cosby'nin "Fantastik" ve "İspatlanmamış" olarak nitelendirdiği cinsel taciz suçlamalarından sonra komedyenin bazı şovları ve TV programları iptal edildi.