Netflix, ünlü oyun Bioshock serisinin film uyarlaması için kolları sıvadı. Popüler video oyunu serisi böylece ekranlara konuk olacak.

BioShock film oluyor

İlk oyunu 2007'de piyasaya çıkan BioShock büyük övgüyle karşılanmış ve seri haline gelmişti.

Netflix, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada popüler BioShock oyununun filmi için çalışmalara başladıklarını duyurdu. Beyazperde’nin aktardığına göre, henüz bir yönetmen veya oyuncu eklenmemiş olan filmin yapımcılığını Vertigo Entertainment ve Take-Two üstlenecek.

Take-Two'nun başkanı Strauss Zelnick konuya ilişkin yaptığı açıklamada 'Dünya genelinde milyonlarca hayran tarafından sevilen Bioshock serisine dair vizyon ve bağlılığımızı bizimle paylaşmalarından ötürü heyecanlıyız' ifadelerini kullandı.

BIOSHOCK

Bioshock, 2K Boston/2K Australia tarafından geliştirilen ve 2K Games tarafından yayımlanan bir video oyunu. Oyun, Xbox 360 ve PC için 21 Ağustos 2007 tarihinde çıktı. Şubat 2010'da BioShock 2, Mart 2013'te BioShock Infinite yayımlandı. Oyun 1960'larda geçiyor. Ana karakter olan Jack, uçağının okyanusta kaza yapmasından sonra Rapture adlı yer altı şehrini keşfediyor. Andrew Ryan adlı iş adamınca yapılan şehir bir ütopya olarak planlanmıştır. ADEM adlı süper insan güçleri veren bir plazmidin keşfi şehrin sonunu hazırlar. Jack ise buradan bir kaçış arar.