İzmir’de yaşayan Hüsna Temurtaş, evli olduğu erkek Hüseyin Temurtaş tarafından katledildi. Cinayetten sonra kaçan Hüseyin Temurtaş’ın suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

Bir kadın daha evli olduğu erkek tarafından katledildi!

Türkiye’de kadın cinayetleri son bulmuyor. Bu kez İzmir’de Hüsna Temurtaş adlı 3 çocuk annesi kadın, evli olduğu erkek Hüseyin Temurtaş tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

Olay, saat 16.00 sıralarında, Ümit Mahallesi 7312 Sokak'ta bulunan bir apartmanın 3’ncü katındaki dairede meydana geldi.

Ajansların aktardığına göre Hüseyin Temurtaş, belinden çıkardığı tabancayla kadına 5 el ateş etti. Yaralanan Hüsna Temurtaş kanlar içinde yere yığılırken, Hüseyin Temurtaş ise kiralık olduğu öğrenilen otomobille kaçtı. Silah sesleri duyan komşuların ihbarı üzerine adrese, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ağır yaralanan kadın, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bornova Türkan Özilhan Hastanesi’ne kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Genç kadının cenazesi, savcının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Üç çocuğu bulunan Hüsna Temurtaş'ın bir süre önce babasının evine gittiği ancak daha sonra tekrar kendi evine döndüğü belirtildi.

Hüseyin Temurtaş'ın ise suç kaydının bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, bir süre sonra Hüseyin Temurtaş'ın kaçtığı kiralık arabayı park halinde buldu. Temurtaş'ın yakalanması için çalışmalar sürüyor.