'Birds of Passage'dan fragman yayınlandı

Kolombiya’nın Oscar adayı ‘’Birds of Passage’’dan sıradışı bir fragman yayınlandı.

1970’ler Kolombiya’sının en kazançlı iş kolu ‘’uyuşturucu kaçakçılığı’’ işine giren bir ailenin hayatlarının ve kültürlerinin yavaş yavaş yok oluşunu anlatan film, aynı zamanda ülkenin ‘’Yabancı Dilde En İyi Film’’ kategorisinde Oscar adayı.

Daha önce ‘’Embrace of the Serpent’’ filmiyle Kolombiya’nın ilk Oscar adayı olan yönetmen Ciro Guerra, bu kez sinemaseverlerin karşısına ‘’Birds of Passage’’ ile çıkıyor. Guerra’nın filmi bu yıl Cannes başta olmak üzere Telluride, Toronto ve BFI London gibi film festivallerde gösterime giredi. Guerra’nın bir sonraki projesi ‘’Waiting for Barbarians’’ın oyuncu kadrosunda Robert Pattinson, Mark Rylance ve Johnny Depp yer alıyor.

Bird of Passage hakkında

1970’ler Kolombiya’sında, kabile reisinin onaylamamasına rağmen ‘’uyuşturucu kaçakçılığı’’ işine giren Rapayet, güçlü bir adam olmak hevesi ve kültürüne sahip çıkma görevi arasında sıkışıp kalmıştır. Ortaya çıkan tüm kötü alametleri yok sayan Rapayet ve ailesi, kendilerini büyük bir savaşın içinde, onurlarını kanlarıyla korumak zorunda oldukları bir durumda bulurlar.

Başrollerinde Jose Acosta, Carmiña Martínez ve Natalia Reyes’in olduğu ‘’Birds of Passage’’ gelecek yıl gösterime girecek.

(Fil'm Hafızası)