BirGün gazetesi, BirGün Medya adıyla yeni bir atılım gerçekleştirdi. BirGün Medya; 20 Ekim’den itibaren 20’ye yakın haber, tartışma, söyleşi ve tematik programla YOL TV’de yer alacak

BirGün Medya 'YOL'a çıkıyor

BirGün gazetesi, BirGün Medya adıyla yeni bir atılım gerçekleştirdi. BirGün Medya; 20 Ekim’den itibaren 20’ye yakın haber, tartışma, söyleşi ve tematik programla YOL TV’de yer alacak.
2004 yılında Halkın Gazetesi sloganı ile yola çıkan BirGün, özellikle son 2 yıldır yazılı basın alanında yarattığı büyümeyi farklı alanlara taşıyor. BirGün Yönetim Kurulu kararı ile bundan böyle BirGün ekibi, BirGün Medya adı altında gazete dışında TV ve internet için de programlar hazırlıyor.  BirGün Medya, önümüzdeki 20 Ekim’den itibaren 20’ye yakın haber, tartışma, söyleşi ve tematik programla YOL TV’de olacak. BirGün Medya, ürettiği içeriği, birgun.net, ustream ve Youtube adreslerinde de aynı anda yayınlayacak.
Halkın Gazetesi BirGün’ün yeni organizasyon yapısı olan BirGün Medya’nın İdari Sorumluları İbrahim Aydın, Kemal Ulusaler ve Ümit Bektaş, Genel Yayın Sorumlusu Barış İnce, Ankara Yayın Sorumlusu Yaşar Aydın, Prodüksiyon Sorumluları ise Cem Yıldırım ve Ozan Bilgin olarak belirlendi.
Uydu üzerinden yayın yapan YOL TV, TÜRKSAT 3A / 12729 H / 27500 frekansları ile yoltv.eu ve birgun.net adreslerinden izlenebiliyor.