Kaynak: Haber Merkezi
BirGün Pazar'da bu hafta: Zam var, zulüm var, peki neden ses yok?

BirGün Pazar gazetesi bu hafta yine dopdolu bir sayıyla bayilerinizde. Zamlara karşı sessizliğin işlendiği 854. sayıda dosyaya katkı verenler arasında TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz ve İlda Alçay Sepetoğlu bulunuyor. Ayrıca Göksu Cengiz DİSK Genel Sekreteri Adnan Serdaroğlu ile dosya üzerine söyleşti.

Kültür sayfasında ise şair Şükrü Erbaş, oyuncu Cengiz Bozkurt ve yazar, şair Haydar Ergülen bulunuyor.

Gündem sayfasında Esat Aydın, duayen gazeteci Murat Yetkin ile ülke gündemi üzerine söyleşti. İlkay Öz ise Çiftçi-Sen Genel Başkanı ile solun kırda örgütlenmesi üzerine söyleşti.

Fikir sayfalarında Oğuz Oyan sermaye düzenini vergiler üzerinden işlerken, Önder İşleyen Uşak pratiği üzerinden sol yolculuğunu anlattı. Yusuf Tuna Koç ise Prof. Dr. Erinç Yeldan ile ekonomi üzerine söyleşti.

Güncel sayfasında Işıl Çalışkan geçen hafta gericilerin saldırısına uğrayan Feshane sergisinin küratörü Feyyaz Yaman ile söyleşti. Yunus Emre Ceren geçen hafta sosyal medyada başlayan yayıncılık sektörü ve krizi üzerine editör Cem Alpan ile söyleşti. Hande Gazey ise önceki hafta başladığı Çözülmeler yazı dizisini Mekân ile sürdürdü.

Spor sayfasında ise yazar, akademisyen ve editör Elif Çongur ile yazar ve iletişimci Ayşen Şahin Ulusal Kadın Voleybol Takımı’nın zaferini ve kadınlar gözünden nasıl göründüğünü anlattılar.