Gazetemizin 'pazar klasiği' olan BirGün Pazar, yarın çıkacak olan 682'nci sayısını 7'nci yılı kutlanan Gezi Direnişi'ne ayırdı. Direnişe ilişkin birbirinden doyurucu yazılar, yarın BirGün Pazar'ın Gezi dosyasıyla okuyucularımızla buluşacak

BirGün Pazar, Gezi özel dosyasıyla yarın gazetenizle birlikte!

BirGün Pazar bu hafta, Gezi Direnişi’nin 7’nci yıldönümü vesilesiyle Gezi özel dosyasıyla çıkıyor. Direnişe ilişkin analizler ve keyifle okuyacağınız yazılar yarın BirGün Pazar’da.

BirGün Pazar'ın yarın tamamına PDF formatında birgun.net'ten ulaşılabilecek. Bununla birlikte BirGün Pazar'ın Gezi kapağı ve dosya yazıları, BirGün gazetesinin içinde yer alacak.

İşte yarın BirGün Pazar’da okuyabileceğiniz Gezi yazıları:

>>Murat Meriç Gezi şarkılarını ve bu şarkıların hafızamızda yer tutarak bize anımsattığı güzel günleri yazdı.

>>Gezi’de yaşamını yitirenlerin aileleri yaptıkları değerlendirmede çocuklarını çok özlediklerinden bahsetti. Aileler Gezi’yi unutmadıklarını aktardı.

>>Cihan Uzunçarşılı Baysal kent mücadelesinde Gezi Direnişi’nin önemine değindi. Uzunçarşılı, direnişin bize dayanışmayı Gezi’den çok şey öğrendiğimizi ifade etti.

>>Göksu Cengiz, Gezi’nin siyasal İslamcı rejimin önünde kurduğu barikatı yazı.

>>Ozan Gündoğdu, “Gezi Türkiye ekonomisini çökertti” yalanının arka planını değerlendirdi.

>>TMMOB Genel Sekreteri Dersim Gül, Gezi Direnişi’nde TMMOB’nin mücadelesini değerlendirdi. Gül, bu mücadelenin iktidarın odaları hedef almasındaki payını anlattı.

>>Kapak çizimi: Ekin Başak Akgül

birgun-pazar-gezi-ozel-dosyasiyla-yarin-gazetenizle-birlikte-737795-1.