Olayla ilgili altı kişinin gözaltına alındığı ve yaralıların tedavilerinin devam ettiği, polisin konuyla ilgili soruşturmayı sürdürdüğü belirtildi.

Bodrum'da otogarda ihale kavgası: 4 yaralı

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki otogarda, kafeterya ihalesi nedeniyle iki otobüs şirketinin çalışanları arasında çıkan tartışma, önce bıçaklı, ardından silahlı kavgaya dönüştü. Olayda 4 kişi yaralandı. Kavgaya karışanların otomobillerinde yapılan aramalarda otomatik tüfek ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre; Bodrum otogarında bir kafeterya için daha önce ihale yapıldı. Mevcut işletme sahibi ihaleyi kaybederken başka bir otobüs firmasının sahibi ihaleyi kazanan taraf oldu.

İhaleyi kazanan taraf, kafeteryayı boşaltması için mevcut işletme sahibi R.E.’ye tanınan sürenin dolduğu gerekçesiyle bugün akşam saatlerinde kafeteryaya geldi. İki grup arasında sözlü başlayan tartışma, kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında bir kişinin silahla ateş etmesi sonucu 4 kişi yaralandı. Otogarda panik ve korkuya neden olan olay, polisin müdahalesiyle yatıştı. Silahlı saldırgan olayda kullandığı tabancayla birlikte yakalanırken yaralılar ambülansla ilçedeki hastanelere kaldırıldı.

Olayın ardından polis, kavgaya karışan kişilerin otomobillerinde yaptığı aramada bir adet otomatik silah ve çok sayıda mermi buldu. Olayla ilgili altı kişinin gözaltına alındığı ve yaralıların tedavilerinin devam ettiği, polisin konuyla ilgili soruşturmayı sürdürdüğü belirtildi.

(ANKA)