Boğaziçi Üniversitesi'nde eli bıçaklı bir kişinin “Bütün müşriklerin kafasını keseceğim” diye bağırdığı iddia edildi.

Boğaziçi Üniversitesi'nde bıçaklı saldırı iddiası

Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs’e eli bıçaklı kimliği belirsiz bir kişinin bugün öğleden sonra “Bütün müşriklerin kafasını keseceğim” diyerek saldırdığı iddia edildi. Saldırganın kampüste bulunan bir kadına bıçağı göstererek bir kişiyi sorduğu iddia edilirken daha sonra özel güvenliğin etrafını sardığı ve müdahale için polisi beklediği belirtildi.

Twittter’da ‘Serkanyilm0z’ adlı kullanıcı tarafından yapılan paylaşımda, şu ifadelere yer verildi:

“Saat 15:52’de okula kimliği belli olmayan biri elindeki bıçakla; “bütün müşriklerin kafasını keseceğim” diye bağırarak okula dalıyor. Bizi hedefe koyan herkes bu durumun suçlusudur.

Yer Boğaziçi Üniversitesi Güney kampüs.

Peteklere kadar gidiyor. Orada bir kıza bıçağı göstererek X nerede?” diye soruyor. Sonrasında güvenlik etrafını sarıyor. Güvenlik polis gelene kadar net bir müdahale etmiyor sadece geçiş izni vermiyor. Polis sonrasında giriyor içeri, etkisiz hale getiriyor.

Saldırgan; “müşriklerin kafasını keseceğim, hiçbir şey yapamazsam bile kendi kafamı keserim, Nerede X” diyerek bağırıyor. Açık açık hedef gösteren medya ve kimseler okulumuzun zaten olmayan huzurunu ve güvenliğini daha da kötüye sürüklüyor.”

Bıçaklı saldırgan olayını Boğaziçi Üniversitesi'nde okuyan başka öğrenciler de doğruladı.