Türkiye Boks Federasyonu, milli kafilede koronavirüs çıkmasının ardından, sporcu Serhat Güler ve antrenör Seyfullah Dumlupınar'ın testlerinin pozitif çıktığını ve belirti gösteren 2 sporcunun test sonuçlarının da beklendiğini duyurdu

Boks Milli Takımı'nda koronavirüs alarmı

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları Avrupa Kota Müsabakaları için İngiltere'nin Londra kentine giden ve 14-24 Mart tarihleri arasında ringlere çıkması beklenen ancak korona tehdidi nedeniyle müsabakaları yarım bırakarak geçtiğimiz hafta yurda dönen Boks Milli Takım kafilesinde koronavirüse rastlandı. Federasyondan gelişmeler üzerine yazılı bir açıklama yapıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Boks Milli Takım Kafilemiz 14-24 Mart 2020 tarihleri arasında Londra'da yapılacak olan 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları son hazırlıkları kapsamında 3 Mart 2020 tarihinde İngiltere'nin Sheffield şehrinde kampa girmiştir. Buradaki hazırlıklarını tamamlayan Milli Takım kafilemiz 11 Mart'ta Eleme müsabakalarının yapılacağı Londra'ya hareket etmiştir. Bu süreç boyunca tüm kafileler aynı otelde konaklamış, aynı yemekhanede yemek yemiştir.

(İHA)