İstiklal Caddesi’ndeki bombalı saldırıdan hayatını kaybedenlerden 4’ünün cenazesi yakınları tarafından teslim alındı. Saldırıda küçük kızı Ecrin ile birlikte yaşamını yitiren Yusuf Meydan’ın yakınları da Adli Tıp’a gelerek cenazeyi teslim aldı. Kuzeni, Meydan’ın kardeşinin nişanı nedeniyle Adana’dan İstanbul’a geldiğini ve saldırının olduğu akşam saat 18.00’de dönüş biletlerinin olduğunu söyledi.

Bombalı saldırıda yaşamını yitirenlerden 4’ünün cenazesi teslim alındı

İstanbul Beyoğlu'ndaki İstiklal Caddesi’nde düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerden 4'ünün cenazesi yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

Adana'da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde görev yapan ve kardeşinin nişanı için geldiği İstanbul'daki saldırıda hayatını kaybeden Yusuf Meydan (34) ve 9 yaşındaki kızı Ecrin Meydan'ın da cenazeleri ailelerine teslim edildi.

Cenazeyi almak için Adli Tıp Kurumu'na gelen Ecrin Meydan'ın anneannesi Meryem Karataş, yakınlarının desteğiyle ayakta durabildi.

Yusuf Meydan’ın kuzeni İbrahim Ünal, Yusuf Meydan’ın kardeşinin nişanı için İstanbul’a geldiğini belirterek “Adana’ya dönüş yapacakları saate yakın tesadüfen Ecrin’in canı yemek yemek istiyor. Uçak biletlerini 18.00 civarına almışlardı” dedi.

Cenazenin Adana’da yapılacağını ve Meydan ile kızının Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verileceğini söyleyen Ünal, “Herkesin başı sağ olsun. Son gün nişan olmuştu, akşam Adana’ya gideceklerdi" ifadelerini kullandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, İstiklal Caddesi’ndeki bombalı saldırıda Bakanlık çalışanı Yusuf Meydan ve kızı Ecrin'in hayatını kaybettiğini açıklamıştı.

(AA-DHA)