Esenyurt'ta Gökhan S. isimli erkek boşanma aşamasında olduğu kadının otomobilini tabanca kabzası ve elleriyle parçaladı. Ardından sokaktan ayrılan Gökhan S., kısa bir süre sonra sokağa tekrar gelerek kendi arabasıyla otomobile çarptı.

Boşanma aşamasında olduğu kadının aracını tabanca kabzasıyla parçaladı!

İstanbul Esenyurt'ta Gökhan S. isimli erkek boşanma aşamasında olduğu Damla S.'nin otomobilini parçaladı.

Geçtiğimiz hafta meydana gelen olaya göre, Gökhan S. isimli erkek, boşanma aşamasında olduğu Damla S.'nin evinin önüne geldi. Sokakta telefondan Damla S. ile tartışan şahıs, bir süre sonra sinir krizi geçirdi. Damla S.’ye ait park halindeki araca saldıran Gökhan S., tabancanın kabzası ile aracın camına vurmaya başladı.

İHA'nın haberine göre, Gökhan S., aracın yan aynalarını kırdıktan sonra eliyle otomobilin tamponunu söktü. Olaydan sonra aracına binenerek sokaktan ayrılan Gökhan S., ilerleyen dakikalarda ise yine sokağa gelerek arabası ile Damla S.'nin aracına çarpıp olay yerinden kaçtı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Gökhan S.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Kısa sürede Gökhan S. yakalanırken, Damla S.'nin şikayetçi olduğu öğrenildi.