Geyikli-Bozcaada ve Kabatepe-Gökçeada hattında 19-20 Aralık'ta yapılması planlanan feribot seferleri, olası fırtına nedeniyle iptal oldu.

Bozcaada ve Gökçeada seferleri iki gün iptal edildi
Fotoğraf: AA

Çanakkale Boğazı ile Adalar hattındaki ulaşımı sağlayan GESTAŞ Deniz Ulaşım AŞ, yarın ve 20 Aralık Salı günü bölgede beklenen fırtına nedeniyle Geyikli-Bozcaada ve Kabatepe-Gökçeada hattında sefer yapılmayacağını bildirdi.

Yapılan açıklamada, "Kuzey Ege’de rüzgarın, Pazar günü akşam saatlerinden itibaren kuvvetini artırarak kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir” denildi.

İptal edilen seferlerini bilgisi ise şu şekilde verildi:

"19-20 Aralık 2022 Pazartesi ve Salı günleri Kabatepe-Gökçeada hattında, olumsuz hava şartlarından dolayı yapılması planlanan tüm tarifeli seferlerimiz iptal edilmiştir.

19-20 Aralık 2022 Pazartesi ve Salı günleri Geyikli-Bozcaada hattında, olumsuz hava şartlarından dolayı yapılması planlanan tüm tarifeli seferlerimiz iptal edilmiştir.

19-20 Aralık 2022 Pazartesi ve Salı günleri Narlı Adalar (Narlı, Marmara Adası, Paşalimanı Adası, Avşa Adası) hattında, olumsuz hava şartlarından dolayı yapılması planlanan tüm tarifeli seferlerimiz iptal edilmiştir."