Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AKP'den Şanlıurfa milletvekili adayı olarak gösterilmesi hakkında, "Artık vakit,Şanlıurfa ve Şanlıurfalı kardeşlerim için çalışma,koşma ve koşuşturma vaktidir" dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Bozdağ'dan AKP'den vekil adayı gösterilmesi hakkında açıklama

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AKP Şanlıurfa milletvekili adaylığı hakkında açıklamalarda bulundu.

Twitter hesabından açıklama yapan Bozdağ, "Şanlıurfa Ak Parti milletvekili adayları,aziz milletimize,ülkemize, Şanlıurfa’ya ve Ak Partimize hayırlı olsun. Şanlıurfa Ak Parti milletvekili adayları olarak Şanlıurfa/Şanlıurfalılar için hem akıl terimizi hem de alın terimizi dökeceğiz. Rabbim,yardımcımız/muhafızımız olsun" dedi.

Bozdağ, şöyle devam etti: "Peygamberler diyarı Şalıurfa’ya ve Şanlıurfalı kardeşlerime hizmet etmek benim için büyük bir şereftir. Cumhurbaşkanımızın rahle-i tedrisatından geçmiş bir kardeşiniz olarak edindiğim bilgi,tecrübe ve ondan aldığım güç ile Peygamberler diyarı Şanlıurfa için çalışacağım."

"Artık vakit,Şanlıurfa ve Şanlıurfalı kardeşlerim için çalışma,koşma ve koşuşturma vaktidir" diyen Bozdağ, "Kaybedecek vaktimiz yok. Yarın değil hemen şimdi,diyerek işe başlıyoruz. Ya Allah! Ya Bismillah! Haydi! Bismillâhirrahmânirrahîm" ifadelerini kullandı.