Adalet Bakanı ve AKP Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ, seçim güvenliği ile ilgili, "Çok net söylüyorum, Türkiye'nin seçimleri dünyanın en güvenilir seçimleridir" iddiasında bulundu.

Kaynak: AA
Bozdağ'ın iddiası: Türkiye'nin seçimleri dünyanın en güvenilir seçimleridir

 Adalet Bakanı ve AKP Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ, Şanlıurfa'da merkez Karaköprü ilçesinde partisinin Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışına katıldı.

Seçim güvenliği ile ilgili konuşan Bozdağ, "Son günlerde bakarsanız, seçim güvenliği üzerinden tartışmalar tekrar tekrar alevlendirilmek isteniyor. Seçimde sanki, 'Şöyle sıkıntı olacak, böyle problem olacak, şu olacak, bu olacak' diye yalanlarla, iftiralarla milletin arasına fitne, fesat sokuyorlar. Kendi tabanlarını şimdiden aldatmaya başlıyorlar. Neden? Seçimi kaybettiklerinde bahane üretmek için. Buradan söylüyorum, kim 'Seçimde hile hurda, falan filan var' diyorsa çok açık bir şekilde seçimi kaybedeceğini anlayıp bahane uydurmaya şimdiden, seçime 24 gün kala başlamış demektir" dedi.

Bozdağ, şu iddiada bulundu: "Seçimlerimiz, Türkiye'nin yaptığı en doğru işlerden biridir. Dünyada da Türkiye'nin seçimlerinin dürüstlük, yasallık, meşruiyet içinde dosdoğru yapıldığına dair şimdiye kadar yerleşmiş bir kanaat vardır. Çok net söylüyorum, Türkiye'nin seçimleri dünyanın en güvenilir seçimleridir."