Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Başkanı Dr. Anthony Fauci, Brad Pitt'in kendisini taklit ettiği skeç hakkında konuştu. Fauci, “SNL’de söylediği her şey olanlardı. Gerçekten her şeyi bir araya getirerek iyi bir şey yaptı” diye konuştu

Brad Pitt’in taklit ettiği Dr. Fauci’den skeç yorumu

ABD’nin salgınla mücadelesinde ön cephede yer alan isimlerden Dr. Anthony Fauci, kendisini taklit eden Brad Pitt’in ‘harika bir iş çıkardığını’ söyledi.

Telemundo kanalına konuşan Fauci, “Bence o harikaydı. Brad Pitt’in büyük bir hayranıyım ve bu nedenle insanlar bana, beni kimin oynamasını istediğimi sorduğunda Brad Pitt'den bahsediyorum. O benim en favori oyuncularımdan biri” dedi.

Sputnik'te yer alan habere göre; Pitt’in, Trump’ın tüm yanlış açıklamalarını düzelttiğini belirten Dr. Fauci, “SNL’de söylediği her şey olanlardı. Gerçekten her şeyi bir araya getirerek iyi bir şey yaptı” diye konuştu.

Dr. Fauci kılığındaki Brad Pitt, söz konusu yayında Donald Trump’ın bugüne kadar koronavirüsle ilgili yaptığı yanlış açıklamalarla dalga geçmişti. Trump’ın virüsün bir mucize gibi bir günde ortadan kaybolacağına dair iddiasını da değerlendirmiş ve “Mucizeler harikadır, onları kim sevmez. Ama mucizeler A planı olmamalı” demişti.

Pitt, programın sonunda peruğunu ve gözlülüğünü çıkartarak “Gerçek Dr. Fauci’ye, sakinliğiniz ve açık sözlülüğünüz için teşekkür ediyorum” diye seslenmişti.

NE OLMUŞTU?

Dünyaca ünlü oyuncu Brad Pitt yeni tip koronavirüs salgınında merkez üssü haline gelen ABD'de salgınla mücadelede önemli rol oynayan Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Başkanı Dr. Anthony Fauci'yi, canlandırdı. Pitt, Dr. Fauci canlandırmasıyla ABD Başkanı Donald Trump'la dalga geçmişti.

Başkan Trump'ın Covid-19 aşısının bulunmasıyla ilgili "göreceli olarak yakında" sözünü yorumlayan Brad Pitt, "İlginç bir ifade, dünyanın bütün geçmişi de göreceli bir süre, o zaman tabi ki aşı da hızlı bir biçimde bulunacak" demişti.