BirGün’lük Festival 2015 için geri sayım bitti, bugün Sarıyer'de olacak on binlerce BirGün dostuna katılarak #biraradayız demek için rehberimiz bile mevcut

Bugün  #biraradayız

On binlerce BirGün dostu, bu yıl ikincisi düzenlenen BirGün'lük Festival 2015 için bugün İstanbul Sarıyer LifePark'ta buluşuyor. Dayanışma zenginliğimizi en geniş şekilde kapsamayı hedefleyen festivalde özgürlük ve barış şarkıları doğa ile buluşacak.

BirGün'lük Festival 2015 ana sahnede Duman, Mabel Matiz, Kardeş Türküler, Bülent Ortaçgil, Hüsnü Arkan, Pilli Bebek, Özge Fışkın, Peyk ve Hakan Vreskala olacak. Alternatif sahnede ise Yok Öyle Kararlı Şeyler, Sekerse Tehlike, Meluses, The "I", Kirli Çıkı, No Land ve Kooperasyon dinleyicilerle buluşacak.

BirGün yazarları başta olmak üzere pek çok sanatçı ve aydın ile tanışma ve söyleşi imkânlarının olacağı festivalde, oyunlar ve yarışmalarla da katılımcılar eğlenceli vakit geçirebilecek. Kapıların 13.00'te açılacağı festival 24.00'e kadar devam edecek...

Festival alanına nasıl ulaşabilirsiniz?
Hacıosman Metro’dan gün boyu ücretsiz servisler kaldırılacak. Kullanabileceğiniz otobüs hatları ise 153 Bahçeköy-Sarıyer, 42 Bahçeköy-4.Levent Metro, 42HM Bahçeköy-Hacıosman, 42M Bahçeköy-4.Levent Metro, 42T Bahçeköy-Taksim.

Birinci alternatif: Maslak-Sarıyer istikametinde Çayırbaşı Sahil ışıklarından sola, Sarıyer istikametine dönün. Soldan ilk çıkış olan Orman Fakültesi, Bahçeköy levhasından tekrar sola dönün, yaklaşık 500 metre ilerledikten sonra sağda Life Park girişine ulaşacaksınız.

İkinci alternatif: Maslak-Sarıyer istikametinde, Darüşşafaka durağını geçin. Tarabya yol ayrımında U dönüş yapıp Maslak yönüne dönün. Sağda yer alan Bahçeköy tabelasından girin. Bahçeköy Bentleri'ne kadar devam edin. Sağda Bentleri göreceksiniz. Bentlerin altından, sağa, Sarıyer Çayırbaşı yönüne dönün ve yol boyunca devam edin. Yaklaşık 1,5 kilometre sonra solda Life Park girişine ulaşacaksınız. Hoşgeldiniz!

bugun-biraradayiz-66651-1.

BirGün'lük Festival'e gelmeden önce bilmeniz gereken 8 şey