Bursa'da 3 kişi, 7 ve 14 yaşındaki çocukları kaçırıp üzerlerindeki kıymetli eşyalarını aldıktan sonra evlerinde 2 gün boyunca alıkoyarak darp ettiler. 3 şahıs yakalanıp sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Bursa'da iki çocuk kaçırıldı: Eşyaları çalınıp, iki gün boyunca darp edildiler!
Fotoğraf: İHA

Bursa’da 3 kişi, 7 ve 14 yaşlarındaki kız çocuklarını kaçırıp üzerlerindeki kıymetli eşyalarını aldıktan sonra evlerinde 2 gün boyunca alıkoyarak darp ettiler.

Mudanya'da meydana gelen olaya göre, 17 yaşındaki B.Ç. ve 14 yaşındaki Y.A.K. isimli kız çocukları, Arif ve Atakan D. kardeşlerin evinde zorla alıkonulduğunu söyleyerek şikayette bulundu.

Bunun üzerine harekete geçen ekipleri şüphelileri takibe aldı. Şüpheliler, Y.A.K 'nin cep telefonunu gasp ettikleri, B.Ç 'nin ise ellerini ve kollarını bağlayarak 2 gün boyunca evde tutukları ve bıçakla tehdit ettiklerini iddiasıyla gözaltına alındı.

Şahıslar sorgularında suçlamaları kabul ederken, uyuşturucu kullanmaktan da işlem yapıldı.

Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece 'yağmalama', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve 'uyuşturucu madde kullanmak' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

(İHA)