Bursa'da Şehit Yüzbaşı Atilla Savaş Acarca Ortaokulu'ndaki ana sınıfına giden kızının, öğretmeni tarafından saçlarının çekildiği iddiasıyla okula giden Ferdi Y, müdür yardımcısı İsmail Küçük'e tabancayla ateş etti. Yaralanan Küçük, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken Ferdi Y. ise emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı hakimlikçe ev hapsi kararı verilerek serbest bırakıldı.

Kaynak: AA
Bursa'da 'kızının saçı çekildi' iddiası ile okula giden veli, müdür yardımcısını silahla yaraladı
Fotoğraf: İHA

Bursa'nın Karacabey ilçesinde bir okulda öğrenci velisi tarafından silahlı saldırıya uğrayan müdür yardımcısı İsmail Küçük yaralandı.

Şehit Yüzbaşı Atilla Savaş Acarca Ortaokulu'nun ana sınıfına giden kızının öğretmeni tarafından saçının çekildiğini öne süren baba Ferdi Y. ve yakını O.Y. ile okula geldi.

Müdür yardımcısı İsmail Küçük ile konuşan Ferdi Y. ve O.Y, merdivenlerden müdürün odasına doğru yöneldi. Bu sırada Ferdi Y, arkası dönük olan Küçük'e silahla ateş etti.

Bacağından yaralanan Küçük, öğretmenlerin ve O.Y'nin yardımıyla Karacabey Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Saldırının ardından silahını okulun yakınındaki boş araziye atarak kaçan Ferdi Y, polislerce kısa sürede yakalandı.

Küçük, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilirken Ferdi Y. ise emniyetteki işlemleri sonrası çıkarıldığı hakimlikçe ev hapsi kararı verilerek serbest bırakıldı.