Bursaspor'un küme düşmesine tepki gösteren taraftarlar takım kaptanı Burak Altıparmak'ı darp etti. Bazı taraftarlar ise futbolcuları 'Öleceksiniz' diyerek tehdit etti.

Bursaspor kaptanı darp edildi, taraftarlar futbolcuları 'öleceksiniz' diyerek tehdit etti

Bursaspor, Bandırmaspor ile yaptığı karşılaşmayı 4-2 kaybederek küme düştü. Bursasporlu taraftarlar ligin bitimine 1 hafta kala küme düşen takımın oyuncularına tepki gösterdi.

Maçın bitiminden 3.5 saat sonra tepkiler üzerine takım otobüsünden inen takım kaptanı Burak Altıparmak darp edildi. Bir taraftar Altıparmak'ın boğazını sıkıp, tokat attı.

Altıparmak, polislere, "Siz nasıl emniyet güvenliği alıyorsunuz, her yeri taşlıyorlar. Görmüyor musunuz? Bize saldırıyorlar. Korkuyoruz ağabey biz burada. Korkuyoruz anlamıyor musunuz?" dedi.

'ANNEM ÖLDÜ BU KADAR AĞLAMADIM'

Taraftarlar ise futbolcuları 'Öleceksiniz' diyerek tehdit etti. Öte yandan Bandırma'dan dönen bir Bursasporlu taraftar, "benim annem öldü, ben bu kadar ağlamadım" diyerek tepki gösterdi.

Türkiye’nin şampiyon olmuş 5. büyük takımı olan Bursaspor, TFF 2. Lig’e düştü ve tarihinde ilk kez 3. seviye lige düşmüş oldu. Takım, gelecek sezon 2. Lig’den 1. Lig’e çıkmaya çalışacak.