Tutuklu gazeteciler Can Dündar ve Erdem Gül, 'Hırsız Katil Erdoğan' manşeti nedeniyle yargılanan BirGün yöneticileri Berkant Gültekin, Barış İnce ve Can Uğur'a Silivri'den destek mesajları gönderdi

Can Dündar ve Erdem Gül'den BirGün'e destek mesajları

MİT TIRlarında taşınan silahlarla ilgili yaptıkları haberler nedeniyle tutuklanan gazeteciler Can Dündar ve Erdem Gül'den 'Katil hırsız Erdoğan' manşeti nedeniyle 11 ay 20 gün hapis cezası verilen BirGün çalışan ve yöneticilerine destek mesajları geldi.

Erdem Gül'ün mesajı:

"BirGün çalışanı arkadaşlara,

Dün 10 Aralık İnsan Hakları Günü'nde hakkınızdaki adaletsiz kararı cezaevinden izledik. Daha kaç gün sürdürebilirler ki bu hukuksuzluğu. BirGün yazmaya devam edecek ve bir gün adalet galip gelecek. Dostça selamlar."

Can Dündar'ın mesajı:

"Sevgili Barış, sevgili Berkant, sevgili Can,

Dünya İnsan Hakları Günü'nde Erdoğan'a hakaretten ceza almanızı manidar buldum. Sağlam bir kutlama olmuş. Duruşmadaki tavrınız da hem size hem BirGün'e yakışmış; korkunun herkesi esir alamadığına yeni bir kanıt olmuş.

Size ve BirGün'den tüm dostlara Silivri'den selam olsun."

can-dundar-ve-erdem-gul-den-birgun-e-destek-mesajlari-95609-1.can-dundar-ve-erdem-gul-den-birgun-e-destek-mesajlari-95610-1.can-dundar-ve-erdem-gul-den-birgun-e-destek-mesajlari-95611-1.