Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara Sanat Tiyatrosu’nun Ihlamur Sokak’taki tarihi salonunun boşaltılmak zorunda kalındığının açıklanmasının ardından,  “Belediye olarak bizden talep edilen her desteği vermeye hazır olduğumuzu belirtmek isterim” diye konuştu.

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen: AST için her desteği vermeye hazırız

Türkiye tiyatrosuna büyük katkıları olan, birçok önemli ismi sahnelere kazandıran Ankara Sanat Tiyatrosu’nun (AST), 1 Mayıs Marşı’nın doğduğu Ihlamur Sokak’taki tarihi salonunu boşaltmak zorunda kaldığının açıklanmasının ardından bir açıklama yapan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Belediye olarak bizden talep edilen her desteği vermeye hazır olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

Ankara Sanat Tiyatrosu’nun bir kültür ve sanat mirası ve aydınlanma köprüsü olduğu ifadesini kullanan Taşdelen, konuya ilişkin destek vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Taşdelen, şunları söyledi:

"Ankara Sanat Tiyatrosu @ASTkurumsal hepimizin yetişmesinde etkisi olan bir kültür ve sanat mirası; bir aydınlanma köprüsüdür. Belediye olarak bizden talep edilen her desteği vermeye hazır olduğumuzu belirtmek isterim."