Canlı yayında kadına küfreden Ceyhun Yılmaz'a açılan davada karar kesinleşti

CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan oyuncu Müjde Uzman'ın da konuk olarak katıldığı Burada Laf Çok programında oyuncuya sorulan “Mesleğiniz nedir?” sorusuna fısıldayarak, “O…luk” diyen ve kameralara yakalanan Radyocu Ceyhun Yılmaz'a açılan davada karar kesinleşti.

Radyocu Ceyhun Yılmaz ve Oyuncu Müjde Uzman'ın konuk olarak katıldığı Burada Laf Çok programında sunucu Mesut Yar'ın Uzman'a sorduğu soru sonrasında Ceyhun Yılmaz'ın cevabı kameralara yakalanmıştı.

Uzman'a yöneltilen 'Mesleğiniz nedir?' sorusuna Ceyhun Yılmaz'ın 'o...luk' yanıtı üzerine Müjde Uzman Ceyhun Yılmaz'a 3 kuruşluk tazminat davası açmıştı.

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen duruşmada mahkeme Müjde Uzman lehine karar verdi.

Ceyhun Yılmaz'ın Müjde Uzman'a 3 kuruş tazminat ödemesine karar verilen davaya iki tarafta katılmamıştı.

Davanın ardından Ceyhun Yılmaz karara itiraz etmişti.

Ancak bugün Müjde Uzman'ın avukatı Feyza Altun, dosyanın kesinleştiğini ve icra edildiğini yakında 3 kuruşluk tahsilatın yapılacağını duyurdu.

Avukat Feyza Altun'un açıklamasının tamamı şöyle:
"CNN Türk ekranlarında, canlı yayında, @mesutyarofficial'ın müvekkilem @mujdeuzman 'a "Birsürü meslek icra etmişsin, bunlardan en sevdiğin hangisi?" Demesi üzerine @ceyhunyilmaz 'ın "O.....puluk" diyerek ettiği kişi onur ve haysiyetini zedeleyen hakaretine karşı açtığımız 3 Kuruşluk manevi tazminat davasını kazanmış bulunmaktayız✌