Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Birdenbire yabancı 14'ten 21 oldu. Ama bizim 8, 9 olmadı. Nasıl oldu anlamıyorum. Biri çıkıp 14'ten 21'i açıklayacak." dedi.

Çebi: Birdenbire yabancı 14'ten 21 oldu, nasıl oldu anlamıyorum

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, katıldığı televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Çebi, "Birdenbire yabancı 14'ten 21 oldu. Ama bizim 8, 9 olmadı. Nasıl oldu anlamıyorum. Biri çıkıp 14'ten 21'i açıklayacak. 8'i neden 9 yapmıyorlar, bunu da açıklayacaklar. Seneye yabancı serbest kalacaksa, niye şimdi Türk aldırıyorsunuz?" diyerek isyan etti.

Çebi, "De la Fuente'nin üzerinde çalışıyoruz. Orta sahada iki tane isim var. Bir tanesi Sivas'tan Türk, ona talip olduk. Fassnacht var, en başından beri. Koray gündemimizde, başka bir isim de var gündemimizde. Orta saha için iki aday var, biri yerli. Bir de stoper." ifadelerini kullandı.

Çebi ayrıca "Bir oyuncu 18'e girdiği an serbest kalır. Bu doğru karar, köle değiller. 18'e geldiklerinde çocuklarımızla kontrat yapıyoruz. Birçoğu 'Menajerimle konuşun' diyor. Aileler birden ortadan kayboluyor. Niye? Ama bunu ben bilmem ve ben bir şey yapamam. Kalmak istemeyen çocuğu, kimse Beşiktaş'ta tutmamı istemesin. Ayrıca bunları satmayın diyorlar da, arkada 44 tane pırıl pırıl çocuk var. Onlar da fırsat bulsun, Türk futbolunu temsil etsin. Emirhan, menajerine yönlendirdi. 1 milyon Euro'ya çıkacaklardı, izin vermedik." dedi.