Gazeteci Çiğdem Toker'in, İsmet İnönü'nün damadı Metin Toker'in kızı olduğunu uyduran yandaş Cem Küçük, Toker'i seçim değerlendirmesini çarpıtarak hedef gösterdi.

Kaynak: Haber Merkezi
Cem Küçük cehaletini konuşturdu: Yalan bilgilerle Çiğdem Toker'i hedef gösterdi!

Yandaş Cem Küçük, gazeteci Çiğdem Toker'in seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmesini çarpıtarak hedef gösterdi.

Çiğdem Toker, dün Fox TV'de seçim sonuçlarına ilişkin, "Serbest seçimlerle bir siyasal iktidar el değiştirebilir mi sorusu artık kritik bir soru haline gelmiştir. Demokrasi sandıktan ibaret değildir. Demokratik protestoları kriminalize etmememiz lazım" değerlendirmesini yaptı.

Yandaş medya, Toker'i değerlendirmesi üzerinden hedef gösterdi.

Çiğdem Toker'i, sözlerini çarpıtarak hedef gösteren isimlerden birisi ise yandaş Cem Küçük oldu.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, yalan bilgilerle Toker'i hedef alan Küçük, "Çiğdem Toker aynı babası gibi darbeci kafaya sahip.Babası Metin Toker rahmetli Menderes’e CHP’nin Akis dergisinde yağlı urgan manşetiyle ölümle tehdit etmişti. Kızı da çıkmış seçimlerle bir siyasal iktidar el değiştirmez, darbe yapılsın diyor. Utanmazlar" dedi.

ÇİĞDEM TOKER'DEN YANIT

Yandaşlar tarafından hedef gösterilen Çiğdem Toker ise sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Toker, şunları söyledi:

"Ortaklar Köy Enstitüsü Balıkesir Necati Eğitim Enstitüsü mezunu Türkçe Öğretmeni Töb-Der Üyesi Bugünkü iktidarın ideolojik atası MC Hükümeti'nce, kış ortasında sürgün niyetine atandığı ilçede göreve başlamak üzere giderken ölümden dönen Dinlenmesi gereken yıllarda bizi okutabilmek için özel ders veren Maaşının önemli kısmını kitap gazete dergi için ayıran Devletin bir hastanesinde acil servis sedyesinde 12 saat boyunca uzman doktor görmeden kalarak vefat eden, Hakkını aramak için elimizden geleni yapsak da şu ana kadar içimizi rahatlatan bir sonuç alamadığımız Canım Babam #ErdoğanToker Bugün seni anmam gerekiyormuş. Ruhun şad olsun."