Demokrat Partili Cemal Enginyurt, isim vermeden yaptığı Twitter paylaşımında, "Kim kimin hakkında ne biliyorsa söylemezse namerttir. Sedat Peker’deki adamlığın onda biri sizde yok. Yazıklar olsun" ifadelerini kullandı.

Cemal Enginyurt: Sedat Peker'deki adamlığın onda biri sizde yok

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ne biliyorsan ya konuşacak ya da susacaksın. Sedat Peker’deki adamlığın onda biri sizde yok" ifadelerini kullandı.

Enginyurt, Twitter hesabı üzerinden isim vermeden yaptığı paylaşımda, suç örgütü lideri Sedat Peker'i etiketleyerek "Kim kimin hakkında ne biliyorsa söylemezse namerttir. İma ederek, hedef göstererek, bildiklerimi konuşursam diyerek, önüne gelene rajon kesmeyeceksin" dedi. Enginyurt, şöyle devam etti: "Ne biliyorsan ya konuşacak ya da susacaksın. Sedat Peker’deki adamlığın onda biri sizde yok. Yazıklar olsun."

Enginyurt, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Kim kimin hakkında ne biliyorsa söylemezse NAMERTTİR. İma ederek, hedef göstererek, bildiklerimi konuşursam diyerek, önüne gelene rajon kesmeyeceksin. Ne biliyorsan ya konuşacak, ya da susacaksın. @sedat_peker deki adamlığın onda biri sizde yok. YAZIKLAR OLSUN."