CHP’nin Adalar Belediye Başkan Adayı, gazeteci Erdem Gül, Adalar’ın bugünü ve geleceği için hummalı bir çalışma içerisinde. Gül, gecesini gündüzüne katarak ada ada, ev ev geziyor, halkla toplantılarda buluşuyor, esnafın sorunlarını dinliyor. Gül ile dayanışma ve destek de her geçen gün büyüyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul vekilleri Mehmet Bekaroğlu, İbrahim Kaboğlu, Sibel Özdemir ve Sera […]

CHP Adalar Belediye Başkan Adayı Gül’e tam destek

CHP’nin Adalar Belediye Başkan Adayı, gazeteci Erdem Gül, Adalar’ın bugünü ve geleceği için hummalı bir çalışma içerisinde. Gül, gecesini gündüzüne katarak ada ada, ev ev geziyor, halkla toplantılarda buluşuyor, esnafın sorunlarını dinliyor.

Gül ile dayanışma ve destek de her geçen gün büyüyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul vekilleri Mehmet Bekaroğlu, İbrahim Kaboğlu, Sibel Özdemir ve Sera Kadıgil Adalar’a gelip, başkan adayları Gül’ün  seçim kampanyasına destek sundu.

Partililer ve Adalılar tarafından Büyükada Vapur İskelesi’nden karşılanan vekiller, Erdem Gül ile birlikte sırasıyla Büyükada, Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada’da esnafı ziyaret ettiler. Ada esnafınınn sorunlarını ve taleplerini dinleyen partililer, seçim ofislerinde de büyük coşkuyla karşılandılar.