CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştükten bir gün sonra parti genel merkezinde İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'yla da bir araya geldiği öğrenildi. Görüşmenin, İmamoğlu buluşması ve danışmanların görevden alınmasının ardından yapılması dikkat çekti.

CHP'de dikkat çeken görüşme: Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'ndan sonra Kaftancıoğlu'yla da görüşmüş
Fotoğraf: CHP fotoğraf servisi

CHP'de 'değişim' mesajlarının ardından görüşme trafiği başladı. Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu sonrası Canan Kaftancıoğlu'yla da görüştüğü öğrenildi.

Habertürk'ten Mahir Kılıç'ın haberine göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz Çarşamba Çankaya Belediyesi'nin Ahlatlıbel Tesislerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü. Yaklaşık 2 saat süren görüşmede İmamoğlu, değişim talebini yineledi, Kılıçdaroğlu da olumlu yanıt verdi.

İmamoğlu görüşmesinden bir gün sonra Kılıçaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile bir araya geldi. Perşembe akşamı gerçekleşen görüşmede, değişim tartışması ve kurultay süreci ele alındı. Basına kapalı gerçekleştirilen görüşmeye dair herhangi bir duyuru ya da içerik paylaşımı da olmadı.

Görüşmenin İmamoğlu görüşmesi ve tüm danışmanların görevden alınmasından hemen sonra gerçekleşmesi dikkat çekti.