Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’in yerine getirilen Devrim Barış Çelik, 28 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlere ilişkin yaptığı açıklamada, “28 Mayıs seçimlerini genel merkez ekibimizin yanı sıra, yeni nesil teknolojilerin entegrasyonunu sağlayacak konusunun uzmanı arkadaşlar ile birlikte yöneteceğiz” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi
CHP'de Onursal Adıgüzel'in yerine getirilmişti: Devrim Barış Çelik'ten ilk açıklama
Fotoğraf: @dbcelik / Twitter

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, 14 Mayıs seçimlerinde "veri akışını yönetememe" gerekçesiyle görevden aldığı CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevinden alınan Onursal Adıgüzel’in yerine getirilen Devrim Barış Çelik Twitter hesabından ilk mesajını paylaştı. 

Çelik, mesajında, 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı seçimlerinin ikinci turuna ilişkin “28 Mayıs seçimlerini genel merkez ekibimizin yanısıra, yeni nesil teknolojilerin entegrasyonunu sağlayacak konusunun uzmanı arkadaşlar ile birlikte yöneteceğiz” dedi. 

Çelik, ayrıca, “süreçle ilgili düzenli bilgilendirmeler yapmaya devam edeceğini” ifade etti.

Çelik’in mesajının tamamı şöyle:

“Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu tarafından “Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı” olarak görevlendirildim. Gençlik kollarından beri tanıdığım kıymetli kardeşim Onursal Adıgüzel’den görevi teslim aldım. Kendisine verdiği emek ve gösterdiği dayanışmasından dolayı teşekkür ederim. Bayrağı daha da yükseltmek için tüm ekibimizle birlikte canla başla çalışacağız. Bu konuda hiçbir endişeniz olmasın. 28 Mayıs seçimlerini genel merkez ekibimizin yanısıra, yeni nesil teknolojilerin entegrasyonunu sağlayacak konusunun uzmanı arkadaşlar ile birlikte yöneteceğiz. Süreçle ilgili düzenli bilgilendirmeler yapmaya devam edeceğim. Başta katkı sağlamak için arayan yazılımcı arkadaşlara, desteklerini ileten tüm örgütümüze ve kamuoyuna teşekkür ederim. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.”

NE OLMUŞTU?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’i, 15 Mayıs’ta görevden almıştı.

Adıgüzel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "hiçbir aksama yaşanmadığını" belirtmişti.

Kılıçdaroğlu'nun bu kararının gerekçesinin "veri akışını yönetememe" olduğu ifade edilmişti. Onursal Adıgüzel, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde CHP'nin seçim sisteminin ve veri akışının tıkanması nedeniyle eleştirilerin hedefindeydi.