CHP'den istifa eden Mehmet Ali Çelebi, CHP'li Özgür Özel'in "Saray operasyonları CHP'yi yolundan döndüremeyecektir" sözlerinden sonra yeni bir açıklama yaptı. Çelebi, "Bana iftira atamazlar" dedi.

CHP'den istifa eden Çelebi'den yeni açıklama: Bana iftira atamazlar

Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ile Yalova Milletvekili Özcan Özel ile Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) istifa eden İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, yeni bir açıklama yaptı. Çelebi, "Özgür Özel’in istifa değerlendirmesi istifa gerekçelerimizde ne kadar haklı olduğumuzu ortaya koymuştur" dedi.

CHP'den istifa eden İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

"Saray operasyonu diyerek bizi itham eden Sn Özgür Özel, açıkça soruyorum Menemen’i kim sattı?" diyen Çelebi, "Sizin genel merkezden yazdığınız belediye meclis üyeleri mi? İttifak ortağı olduğunuz dostlarınızın belediye meclis üyeleri mi? Pm de itiraz ederek gizli oylamaya götüren bendim" ifadelerini kullandı.

"CHP GBV Özgür Özel’in istifa değerlendirmesi istifa gerekçelerimizde ne kadar haklı olduğumuzu ortaya koymuştur" diyen Çelebi, açıklamasında şunları söyledi: "AKP FETÖ ortaklığında gerçekleştirilen kumpaslardan cezaevine girmiş biri olarak bana iftira atamazlar. Bir saray operasyonu arıyorlarsa Menemen’e, Urla’ya baksınlar."

ÖZGÜR ÖZEL NE SÖYLEMİŞTİ?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel, 3 milletvekilin CHP'den istifasının ardından açıklama yapmıştı.

Özel, şunları söylemişti:

"CHP tüm eleştirileri, parti içinde özgürce yapıldığı, tartışıldığı bir kişinin değil, partinin milletvekillerinin, PM üyelerinin söz sahibi olduğu partidir. Mustafa Kemal'in gösterdiği çağdaş uygarlığı hedefine yürüyecektir. Saray operasyonları CHP'yi yolundan döndüremeyecektir. Hep birlikte kararlılıkla iktidara doğru yürüyeceğiz."