CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, kaleme aldığı, ‘Benim En Güzel Hikayem Hayatım’ kitabının tanıtımını gerçekleştirdi.

CHP'li Bayır 'Benim En Güzel Hikayem Hayatım' kitabını tanıttı

AYCAN KARADAĞ

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır'ın kaleme aldığı, ‘Benim En Güzel Hikayem Hayatım’ kitabının lansman toplantısıTarihi Havagazı Fabrikası’nda yapıldı. Toplantıya, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) CHP Grup Başkan Vekilliği görevini yürüten Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, milletvekilleri, belediye başkanları ve partililer katıldı.

Milletvekili Bayır ayrıca kitabı için imza töreni de düzenledi. Programda Bayır’ın hayatını konu alan kısa bir video sunumu yapıldı.

GELECEK KUŞAKLARA İYİ BİR ŞEYLER BIRAKAYIM
Bayır, gelecek kuşaklara güzel çalışmalar bırakmak istediğini belirterek, “Bugün beni burada yalnız bırakmayan dostlarıma teşekkür ediyorum. Düşündüm ki hayat hikayemizin içinde atalarımızın bize bıraktığı çok güzel şeyler var. Bunların büyük bölümü duyumla anlatımdan öteye gitmiyor. Yazıyla anlatılan çok az şey var. İstedim ki gelecek kuşaklara iyi bir şeyler bırakayım. Türkiye’de kilitlenmiş olan eğitim sistemini çözmeye yönelik katkıda bulunayım. Bu kitabın yazılmasında bana ciddi katkı sağlayan güçler vardı. Eşim, kızım, oğlum, gelinim bana büyük ilham verdiler. Öncelikle aileme teşekkür ediyorum. Uğur Dündar ağabeyime çok teşekkür ediyorum. Hayatımdaki ilk ve son kitabım olan bu kitabın önsözünü yazdı. Sevgili Mustafa Balbay yoldaşıma teşekkür ediyorum” diye konuştu. Bayır sonrasında kitap yazımında kendisine destek olan çok sayıda kişiye teşekkürlerini iletti.

ADALET YÜRÜYÜŞÜ’NÜN YER ALDIĞI BÖLÜM AYRI BİR ÖNEMLİYDİ
Bayır daha sonra kürsüyü Grup Başkan Vekili Özel’e bıraktı. Özel ise, “CHP’nin tüm milletvekilleri adına, genel başkan yardımcılarım adına, genel başkanım adına Tacettin Bayır’a bu güzel yürüyüşte bizimle birlikte olduğu için ve başarana kadar beraber olacağımız için başarılar diliyorum. Kalemine, ayağına kuvvet… Her şey çok güzel olsun. Biraz önce kitapla ilgili görüşlerimi sordular. Büyük bir yürüyüşün kitabıdır ama içinde Adalet Yürüyüşü’nün yer aldığı bölüm ayrı bir önem yaşıyor. Tacettin Bayır adalet yürüyüşünün başından beri yer almıştı” şeklinde konuştu.