Güneş gazetesinin yalan habere imza atarak hedef aldığı CHP’li Erdoğdu BirGün’e konuştu: “İnsanların iffetine dil uzatacak şekilde haber hazırlamışlar ancak iftiracı havuz medyası, iftiralarında boğuldu”

CHP'li Erdoğdu'dan yandaş Güneş gazetesine sert tepki: İftiracı havuz medyası iftiralarında boğuldu!

UĞUR ŞAHİN

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, yandaş Güneş gazetesinin bugünkü manşetine çok sert tepki gösterdi. Güneş, Erdoğdu’nun Adalet Kurultayı’nda alkol alıp, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun çadırını bastığını iddia etmişti. Bu habere tepki gösteren Erdoğdu, gazetenin iki farklı baskı yaptığına dikkat çekerek, “İnsanların iffetine dil uzatacak şekilde haber hazırlamışlar. Bu habere göre ben kurultay zamanında içki içip sayın genel başkanımızın çadırını basmışım. Genel başkanın çadırı bile yok, karavanı var. Böyle bir şey ahlak dışıdır, şeref dışıdır. Böyle bir şey asla olmadı. İnternete koydukları gazete baskısı farklı, normal gazete baskıları farklı. Bu sayede iftira atıp, iftiralarını da sahiplenmemeye çalışıyorlar. İftiracı havuz medyası, iftiralarında boğuldu” dedi.

Kurultay AKP’de büyük panik yarattı

“Adalet Kurultayı AKP’de büyük panik yarattı” diyen Erdoğdu, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Kurultay, toplumun bütün kesimlerini kucaklayan, siyasal tarihimizde görülmemiş bir organizasyondu. Bu organizasyonu küçük düşürmek amacıyla, her türlü çamuru ve iftirayı attılar. Adalet Kurultay’ı gibi nitelikli bir çalışmayı içki ve yaşam biçimine indirgemeye çalıştılar. Bu kurultay, 2019 seçimini kazanmak üzere atılmış en önemli adım. Bunun farkında oldukları için kurultayı hedef aldılar.”