CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Maraş’ta çöplerin toplanmadığını gösteren ve bir yurttaş tarafından çekilen videoyu paylaşarak, "İstanbul’a laf edenler dönüp AKP’li Kahramanmaraş belediyelerine bir bakın" dedi.

CHP'li Öztunç video paylaştı: İstanbul’a laf edenler dönüp AKP’li Kahramanmaraş belediyelerine bir bakın

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Kahramanmaraş’ın Onikişubat Belediyesi’ne ait bir çöp konteyneri ve konteynerin çevresini gösteren videoyu, “İstanbul’a laf edenler dönüp AKP’li Kahramanmaraş belediyelerine bir bakın. Memlekette çöpler toplanmıyor” notuyla paylaştı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, sosyal medya hesabında; Maraş’ta çöplerin toplanmadığını gösteren ve bir yurttaş tarafından çekilen videoyu paylaştı.

Tekerek Mahallesi’nde Onikişubat Belediyesi’ne ait çöp konteyneri ve çevresini gösteren video ile ilgili Öztunç, şu mesajı verdi:

"Kahramanmaraş merkezde bugün bir hemşerimin çektiği video. İstanbul’a laf edenler dönüp AKP’li Kahramanmaraş belediyelerine bir bakın. Memlekette çöpler toplanmıyor. Aktrollerden ve beceriksiz belediye başkanlarından hemen iftira, hakaret, küfür, saldırı başlar ama gerçek bu videoda."

(ANKA)