CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, CHP'den milletvekili adayı olarak gösterilmemesine ilişkin, "Bana da sürpriz oldu. Bilgim yok, daha önce böyle bir konuşma aramızda geçmedi. Beklentim de hiç olmadı" dedi.

CHP'li Şahin'den vekil adayı gösterilmemesi hakkında açıklama: Bana da sürpriz oldu

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

CHP'den milletvekili adayı olarak gösterilmemesine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Şahin, "Bana da sürpriz oldu. Bilgim yok, daha önce böyle bir konuşma aramızda geçmedi. Beklentim de hiç olmadı. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile yola çıktık. Benim dava arkadaşım. Sözüm söz, onu mutlak, mutlak yeni baharlar getirmesi için cumhurbaşkanı yapacağız" dedi.

"Geldiğim günden beri de çalışıyorum" diyen Şahin, "Her gün sahadayım. Her şeyimle çalışıyorum. Ancak bizim bölgemizde ittifak çok olmadı. Saadet Partisi'nden bir aday var, o da 4. sıra. Deprem bölgesi bir de değişmeyi beklemiyorduk biz. Bize de sürpriz oldu" ifadelerini kullandı.

Şahin, şunları söyledi: "Hiç sorun değil. Makamla falan işim yok benim. Ailelerimiz, yuvalarımız, evlerimiz gitti bizim. Benim hiçbir davam yok. Bu ülkeye bahar gelsin istiyorum artık yeter. Bilgisiz bir toplum olduk."