CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının ardından yapılan Parti Meclisi (PM) toplantısında başka adaylarından bazıları belli oldu. MYK’da Parti Meclisi’ne (PM) Beyoğlu Belediyesi için ÖDP Başkanlar Kurulu Üyesi Alper Taş, Şişli Belediyesi için ise Muammer Keskin’in önerilmişti. CHP PM’nde belediye başkan adaylığı için onay çıkan isimler şu şekilde: “Kadıköy adayı Şerdil Odabaşı, Şişli adayı Muammer […]

CHP Parti Meclisi’nde onaylanan isimler belli oldu

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının ardından yapılan Parti Meclisi (PM) toplantısında başka adaylarından bazıları belli oldu.

MYK’da Parti Meclisi’ne (PM) Beyoğlu Belediyesi için ÖDP Başkanlar Kurulu Üyesi Alper Taş, Şişli Belediyesi için ise Muammer Keskin’in önerilmişti.

CHP PM’nde belediye başkan adaylığı için onay çıkan isimler şu şekilde: “Kadıköy adayı Şerdil Odabaşı, Şişli adayı Muammer Keskin, Küçükçekmece adayı Kemal Çebi, Beyoğlu adayı Alper Taş”  

CHP, bugüne kadar gerçekleştirilen 7 PM toplantısında, aralarında 17 büyükşehirin de bulunduğu 836 belediye başkan adayını belirlemişti.