Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde gerçekleşen Çiftçiler Günü etkinliğinin ardından CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün’ün çiftçilerle sohbetine AKP ilçe başkanı müdahale etti. Aygün, AKP İlçe Başkanı Sezai Çetin’e “Dünyayı pembe mi görüyorsunuz?” diyerek gözlük taktı.

Çiftçinin sorunlarını dinleyen vekile AKP İlçe Başkanı’ndan müdahale: Bugün Allah'a şükür 4 traktörümüz var

Haber Merkezi

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde Çİfçiler Günü nedeniyle bir basın açıklaması düzenlendi. Açıklamaya CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün, Süleymanpaşa Ziraat Odası Başkanı İmdat Saygı, Süleymanpaşa Süt Üreticileri Birliği Başkanı Şerif Baykurt ve AKP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezai Çetin ve Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Nişancı katıldı.

Aygün, Ziraat Odası Başkanı Saygı’nın yaptığı basın açıklamasının ardından çevredeki çiftçi ve yurttaşlarla sohbet etti. Çiftçinin sorunlarına dikkat çeken Aygün, ayçiçek destekleme priminin yıllardır 50 kuruş olduğunu hatırlattı.

O sırada AKP İlçe Başkanı Çetin “Sayın vekilim benim babam 75 yaşında bugüne kadar 1 tek traktör vardı. Bugün Allah'a şükür 4 traktörümüz var” diyerek sohbete müdahale etti.

Çevredekilerin “Sezai Bey'in dedesi nasıl almış o traktörleri?” sorusuna ise başka bir yurttaşın “AK Parti onları desteklemiştir” dediği duyuldu.