CNN Türk’ün Ekonomi bölümüne ait Twitter hesabından cinsel içerikli bir hesabın takip edildi. Durum fark edilince de hesap apar topar takipten çıkarıldı

CNN Türk'ten 'erotik' hesap skandalı

Geçen günlerde ÖSYM’nin Twitter hesabından erotik bir hesabın takip edilmesinin ardından benzer bir skandal da CNN Türk’te yaşandı.

“Ankara Kuşu” adlı Twitter hesabının paylaştığı görsellere göre CNN Türk’ün Ekonomi bölümüne ait Twitter hesabından cinsel içerikli bir hesabın takip edildiği görüldü.

Durumun ortaya çıkmasının ardından apar topar hesap takipten çıkarıldı.

CNN Türk Ekonomi hesabı yalnızca CNN Türk’ü takip etmeye başladı.

cnn-turk-ten-erotik-hesap-skandali-686047-1.

cnn-turk-ten-erotik-hesap-skandali-686048-1.

CHP, CNN TÜRK'Ü BOYKOT KARARI ALMIŞTI

Geçtiğimiz hafta Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, parti yönetiminin aldığı karar doğrultusunda bundan böyle CNN Türk ekranlarında yer almayacaklarını söylemişti.

Seçmenlerinden de CNN Türk’ü izlememelerini isteyen Özkan, “Seçmenlerimiz de izlemesin, çocuklarına izletmesin” demişti.

CHP PM Üyesi Eren Erdem, CHP'nin boykot kararı hakkında yaptığı açıklamada "Cumhuriyet Halk Partisi resmi kararıdır: “Hiçbir partilimiz CNNTURK ekranlarına çıkmayacak, hiçbir partilimizin CNNTURK izlememesini istiyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

CHP Ankara Milletvekili Haluk Koç ise sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan, "CNN-Demirören kanalı ve kepaze yayınları ile ilgili daha önce birkaç defa eleştiri ve tesbitlerimi ifadede etmiştim. Şimdi alın kanalınızı hayrını görün" diye yazmıştı.